RESTAURANT HAIFA

RESTAURANT HAIFA Eten wordt vanaf nu een ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 352 beoordelingen
18 jan 2022 om 20:06 Heerlijk gegeten Heerlijke maaltijd kip met rijst De kip was heerlijk gekruid en niet te zout
16 jan 2022 om 19:25 1 portie Patat te weinig geleverd en erg krokant gebakken. De menu’s waren verder niet wat ik van Haifa gewend ben. Jammer!
15 jan 2022 om 20:49 Het eten was fantastisch, zoals altijd, maar bij mijn gerecht had ik pasta besteld en dat zat er niet bij, jammer! Wel 3 bakjes knoflooksaus i.p.v. 1 Het eten kwam ook 45 min. later dan dat ik had ingevuld, maar dat vonden we niet erg.
14 jan 2022 om 20:50 Lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar.en een aanrader.
14 jan 2022 om 0:17 Lekker gegeten zoals altijd. Helaas friet vergeten bij de burger, in plaat daarvan 3 bakjes knoflooksaus?! Pasta was zeer goed. Je kunt hier ook heerlijke malse ribs krijgen, enige minpunt is dat de porties elke keer anders zijn.
7 jan 2022 om 22:31 Heerlijk gegeten! Eten was precies op tijd klaar, ruime porties en lekker van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.
6 jan 2022 om 22:00 Super vriendelijke vrouw bezorgde ons eten met een perfecte timing. Wij bestellen vaker bij dit restaurant en waren altijd enorm tevreden. Helaas waren onze spareribs verbrand en enorm droog. Dit was dan ook een enorme teleurstelling.
6 jan 2022 om 16:38 Heerlijk gegeten! De bestelling was op tijd klaar lekker warm en mocht zelf mijn eigen salade samenstellen. Vriendelijke personeel ik bestel hier zeker weer in de toekomst! Al met al een dikke 10!
2 jan 2022 om 20:55 Bezorgtijd was 1uur te laat terwijl we 2uur van te voren hadden besteld. Uienringen zwart, ribeye was kauwgom en de schaal was aangevuld met rijst..., aardappel en frietjes waren slap en koud. Roquefort saus was water met een klontje kaas er door.
2 jan 2022 om 20:50 Helaas was de maïskolf heel muf / oud qua smaak. In de shoarma zat heel veel vet. En er zat veel vet aan de shoarma. Niet wat ik van Haïfa gewend ben ontzettend jammer! De rest was wel lekker!
1 jan 2022 om 22:05 Eten was er veel te laat en patat was koud
1 jan 2022 om 21:11 1756 besteld en het eten kwam 2045. Eten kwam koud aan. Frietjes waren koud en slap. Gewoon slecht dit. Voor ons geen haifa meer.